Cluj: Primarul Boc a tras la poartă şi a jucat ping-pong, la inaugurarea sălii de sport a unui liceu - FOTO

Primarul Clujului, Emil Boc, a inaugurat, miercuri, sala de sport de la Colegiul Naţional "George Coşbuc”, ocazie cu care a tras la poartă cu mingea de handbal, a aruncat la coşul de baschet şi a jucat tenis de masă cu un elev care este campion naţional.

143 afișări
Imaginea articolului Cluj: Primarul Boc a tras la poartă şi a jucat ping-pong, la inaugurarea sălii de sport a unui liceu - FOTO

Cluj: Primarul Boc a tras la poartă şi a jucat ping-pong, la inaugurarea sălii de sport a unui liceu (Imagine: Vasile Magradean/Mediafax Foto)

Emil Boc a participat la inagurarea sălii de sport a Colegiului Naţional "George Coşbuc” din Cluj-Napoca, investiţie de 2,1 milioane de lei din bugetul local şi care va fi folosită de aproximativ 5.000 de elevi de la mai multe unităţi de învăţământ din municipiu.

Clădirea are două săli, cea de la parter fiind destinată unor sporturi precum handbal, volei şi baschet, iar cea de la etaj urmând să fie folosită de elevii care practică gimnastica sau tenisul de masă.

Aflat în prima sală, Boc şi-a dat jos sacoul şi a tras de şase ori de la 7 metri, la poarta de handbal apărată de o elevă de clasa a IX-a, el marcând o singură dată.

“La handbal e mai greu ca la fotbal”, a spus primarul.

Boc a aruncat apoi cu mingea de baschet la coş, dar a ratat, după care a jucat ping-pong cu un elev de 13 ani, care este campion naţional la acest sport.

“Sala de sport de la Colegiul Naţional George Coşbuc este cea mai modernă din municipiu. Lucrarea a costat 2,1 milioane de lei şi este o investiţie acoperită integral din bugetul local al municipiului. De această sală se vor bucura circa 5.000 de elevi de la mai multe licee, care au şansa de a face chiar sport de performanţă, nu numai sport în cadrul orelor de clasă. Nu mă pricep la toate sporturile, dar învăţ, am învăţat acum cum se execută o lovitură de la 7 metri, cum se aruncă la coş, am avut şansa să joc cu un campion naţional la tenis de masă şi mi-am amintit cum jucam ping-pong pe băncile din clasă, în copilărie”, a spus Boc.

Directorul Colegiului Naţional “George Coşbuc”, Lucian Popescu, a declarat, la rândul său, că instituţia de învăţământ are un campion naţional la tenis de masă, echipa de baschet are 14 elevi legitimaţi la Clubul sportiv şcolar “Viitorul”, echipa feminină de handbal are 12 eleve legitimate la “Universitatea” Cluj, iar două eleve fac parte din lotul naţional.

“Bineînţeles că mai avem şi mulţi alţi elevi care fac sport, dar am menţionat rezultatele cel mai importante”, a afirmat Popescu.

Lucrările la sala de sport a Colegiului Naţional “George Coşbuc” au durat peste doi ani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici