Cluj: spaţii inundate după spargerea unei conducte de apă, case şi maşini afectate

Pompierii clujeni au intervenit pe parcursul nopţii trecute pentru a evacua apa acumulată în mai multe subsoluri situate pe strada Mamaia şi Dragalina din municipiul Cluj-Napoca, ca urmare a spargerii unei conducte principale de alimentare cu apă potabilă, anunţă ISU Cluj.

218 afișări
Imaginea articolului Cluj: spaţii inundate după spargerea unei conducte de apă, case şi maşini afectate

Cluj: spaţii inundate după spargerea unei conducte de apă, case şi maşini afectate

Prima solicitare pentru intervenţia pompierilor a venit în jurul orei 21.30, iar în momentul sosirii pompierilor la faţa locului, apa inundase carosabilul străzilor Mamaia şi Dragalina, precum şi un parcaj subteran, în care se aflau parcate 5 autoturisme, trei case de locuit, patru spaţii tehnologice din subsolul a patru blocuri de locuinţe, un garaj şi un beci.

O echipă a furnizorului de utilităţi a reuşit să oprească deversarea apei, la scurt timp după sosirea la faţa locului.

Echipajele de pompieri au intervenit, pe parcursul întregii nopţi, cu două autospeciale, două motopompe remorcabile şi patru motopompe transportabile pentru a evacua apa din spaţiile inundate, astfel încât au fost eliberate de apă până la primele ore ale dimineţii. Intervenţia pompierilor a fost sprijinită de două autocisterne, dotate cu motopompe, ale furnizorului de utilităţi. De asemenea, o echipă a furnizorului de utilităţi desfăşoară lucrări pentru reparaţia magistralei şi reluarea furnizării de apă potabilă în zonă.

Cele mai însemnate pagube au fost înregistrate în parcajul subteran, în care au fost inundate în totalitate cinci autoturisme. Au mai fost distruse bunuri din trei case de locuit, în care apa a avut adâncimea de cca 15 cm.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
inundaţii,
conductă,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici