Cluj: Un microbuz al ISU care transporta spre carantină 14 români întorşi din Franţa s-a răsturnat

Un microbuz al ISU Maramureş, care transporta 14 români întorşi din Franţa, s-a răsturnat, miercuri, pe o stradă din Cluj-Napoca, în urma unui accident cu o altă maşină. Pasagerii erau transportaţi de la Aeroportul Cluj spre locuri de carantină din Maramureş.

6641 afișări
Imaginea articolului Cluj: Un microbuz al ISU care transporta spre carantină 14 români întorşi din Franţa s-a răsturnat

Sursa foto: ISU

Reprezentanţii ISU Cluj au declarat, miercuri, că doi pasageri au avut nevoie de îngrijiri medicale, restul find preluaţi de un alt microbuz care i-a dus spre locurile de carantină din judeţul Maramureş. Aceştia au revenit în ţară din Franţa, cu un avion care a aterizat la Cluj.

„Un microbuz care aparţine de ISU Maramureş s-a răsturnat pe o stradă din Cluj-Napoca. Acesta era în misiune pentru a prelua cetăţeni români reîntorşi din Franţa. Microbuzul transporta 14 persoane, dintre care două au solicitat consult medical, prezentând escortaţii. Celelalte s-au reîntors la Sala Sporturilor pentru a fi preluate de alt mijloc de transport şi a fi transportate către locaţiile de carantină din judeţul Maramureş”, spus reprezentanţii ISU Cluj.

La eveniment au fost alertate două autospeciale şi un echipaj SMURD.

Din primele informaţii ale poliţiştilor clujeni, microbuzul ISU a intrat în coliziune cu un autoturism. Cercetările în acest caz continuă pentru a se stabili cine se face vinovat de producerea accidentului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici