Clujeancă vindecată de COVID: Pentru a rezista 16 zile în spital, am apelat la tehnica de meditaţie Ho'oponopono din Hawaii

  • Tratamentul medical primit a constatat din Plaquenil, Mucovim, Paracetamol, Vitamina C
  • Pentru a rezista 16 zile în spital, Ada a folosit o tehnică de meditaţie din Hawaii, Ho'oponopono
  • Deşi a detestat cuvântul „pozitiv”, a ales să aibă o atitudine pozitivă
698 afișări
Imaginea articolului Clujeancă vindecată de COVID: Pentru a rezista 16 zile în spital, am apelat la tehnica de meditaţie Ho'oponopono din Hawaii

Foto: Hepta

Ada Harangozo, o clujeancă vindecată de COVID, a oferit detalii despre tratamentul medical primit în spital şi despre cum a reuşit să treacă peste cele 16 zile de spitalizare.

„Tratamentul a avut la bază Plaquenilul, Mucovimul acompaniat de Paracetamol, Vitamina C şi fiecare de ce alte nevoi fiziologice aveam”, a spus Ada Harangozo.

Pentru a rezista în perioada de spitalizare, Ada a folosit o tehnică de meditaţie originară din Hawaii, care a îndepărtat gândurile negre.

„Am făcut foarte multă meditaţie, am apelat în special la tehnica Ho'oponopono, la cele patru cuvinte magice – Te iubesc, Îmi pare rău, Iartă-mă şi Mulţumesc. Aceste patru cuvinte m-au acompaniat în toate cele 16 zile de spitalizare. Sigur că am avut şi suportul familiei, al prietenilor”, a explicat aceasta.

Clujeanca susţine că, deşi a detestat cuvântul „pozitiv”, a ales să aibă o atitudine pozitivă, aşa încât testul pentru COVID-19 să devină cât mai curând „negativ”.

„Sentimentul de captivitate a fost destul de apăsător şi în ziua în care primul test a venit tot pozitiv. Recunosc că m-a frustrat foarte tare”, a declarat aceasta.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici