CNA are un nou preşedinte. A fost singurul candidat. Urmează validarea în Parlament

  • Cristina Pocora, membră CNA din partea PNL, a fost alegerea CNA (Consiliul Naţional al Audiovizualului) pentru funcţia de preşedinte al instituţiei,
  • Cristina Pocora, membră PNL, în vârstă de 42 de ani, a fost singurul candidat pentru postul de preşdinte al CNA. Pocora va deveni, astfel, a treia femeie care va conduce instituţia, după Laura Georgescu şi Monica Gubernat.
8650 afișări
Imaginea articolului CNA are un nou preşedinte. A fost singurul candidat. Urmează validarea în Parlament
O carieră în slujba cetăţenilor. Întreaga activitate a Cristinei Pocora este în domeniul public şi al reprezentării cetăţenilor în diferite instituţii importante precum Parlamentul României sau CNA. În calitate de deputat a promovat legi în privinţa protecţiei familiei, precum legea alocaţiilor, legea concediului pentru creşterea copilului sau legea privind protecţia împotriva violenţei domestice”, se arată pe site-ul CNA. 
 
În cadrul CNA, militează pentru respectarea drepturilor părţilor implicate în procesul media, dar şi al telespectatorilor, mai arată instituţia. 
 
Cristina Pocora este licenţiată a Facultăţii de Ştiinţe Politice (SNSPA) şi a unui master în comunicare politică în cadrul aceleaşi universităţi.
 
Date biografice
 
• Data şi locul naşterii : 05 Aprilie 1979, Municipiul Galaţi
 
• Stare civilă : căsătorită, doi copii
 
Studii şi specializări
 
• 2006 - Absolventă a Masterului în Comunicare Politică. Marketing Politic şi Electoral (SNSPA)
 
• 2001 - Absolventă a Facultăţii de Ştiinţe Politice (SNSPA)
 
• 2006 - Absolventă a cursurilor postuniversitare de specializare şi perfecţionare „Securitatea şi Apărarea Naţională din cadrul Colegiului Naţional de Apărare - Universitatea Naţională de Apărare „Carol I”
 
Activitate profesională
 
• 2018 - Membru în Consiliul Naţional al Audiovizualului
 
• 2017 - 2018 - Consilier Camera Deputaţilor
 
• 2012-2016 - Deputat PNL Ialomiţa ◦ Secretar/Vicepreşedinte Comisia pentru muncă şi protecţie socială ◦ Preşedinte Subcomisia pentru Protecţia Copilului. ◦ Membru Comisia pentru egalitate de şanse pentru femei şi bărbaţi ◦ Membru Comisia “Roşia Montană” ◦ 2014-2015 - Purtător de cuvânt al Grupului PNL din Camera Deputaţilor
 
• 2008-2012 - Deputat PNL Ialomiţa ◦ Preşedinte Comisia pentru egalitate de şanse pentru femei şi bărbaţi ◦ Preşedinte Subcomisia pentru Protecţia Copilului. ◦ Membru Comisia pentru muncă şi protecţie socială
 
• 2006-2008 - Secretar de stat Departamentul pentru Relaţia cu Parlamentul
 
• 2005-2006 - Consilier Cabinet Ministru - Departamentul pentru Relaţia cu Parlamentul
 
• 2001-2006 - Consilier parlamentar - Cabinet Vicepreşedinte - Senatul României

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici