CNADNR: Opt salariaţi de la Agenţia de Încasare Giurgeni recunosc prejudiciul şi plătesc banii

Opt din cei zece angajaţi din cadrul agenţiei de încasare Giurgeni cercetaţi disciplinar pentru neîncasarea tarifelor datorate CNADNR la utilizarea podului peste Dunăre la Giurgeni - Vadu Oii au recunoscut prejudiciul creat şi s-au angajat să-l plătească în 48 de ore.

202 afișări
Imaginea articolului CNADNR: Opt salariaţi de la Agenţia de Încasare Giurgeni recunosc prejudiciul şi plătesc banii

CNADNR: Opt salariaţi de la Agenţia de Încasare Giurgeni recunosc prejudiciul şi plătesc banii (Imagine: Mediafax Foto / AFP)cnadnr

"Urmare a desfăşurării lucrărilor Comisiei de Cercetare Disciplinară prealabilă numită prin Decizia Directorului General al CNADNR, privind cercetarea disciplinară a unui număr de 10 salariaţi din cadrul Agenţiei de Încasare Giurgeni - DRDP Constanţa pentru neîncasarea tarifelor datorate CNADNR pentru utilizarea podului peste Dunăre la Giurgeni - Vadu Oii, precizăm că 8 salariaţi au răspuns la convocarea adresată de Comisie, recunoscând prejudiciul creat şi angajându-se că vor plăti valoarea acestuia în termen de 48 de ore lucrătoare. De asemenea, menţionăm că la data prezentei, 5 dintre ei au achitat valoarea prejudiciului, care este în valoare de 13.633 lei, din totalul de 24.832 lei", se arată într-un comunicat al Companiei de Drumuri.

Directorul general al CNADNR, Narcis Ştefan Neaga, a suspendat contractele individuale de muncă a celor 10 salariaţi cercetaţi disciplinar pentru posibile fraude, potrivit informaţiilor transmise de CNADNR la jumătatea acestei luni.

"Urmare aspectelor sesizate în mass-media privind posibile fraude săvârşite în cadrul Agenţiei de Încasare Giurgeni, conducerea CNADNR prin domnul director general Narcis Ştefan Neaga a luat măsura suspendării contractelor individuale de muncă a zece salariaţi din cadrul AI Giurgeni, care în prezent sunt cercetaţi disciplinar", arăta CNADNR la 15 mai.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici