CNAIR a comandat două studii pentru creşterea siguranţei traficului pe centura Bucureşti

  • Reprezentanţii CNAIR au semnat marţi două contracte privind identificarea măsurilor de creştere a siguranţei rutiere pe centura oraşului Bucureşti.
  • De asemenea, se doreşte realizarea de modificări în mai multe interesecţii.
216 afișări
Imaginea articolului CNAIR a comandat două studii pentru creşterea siguranţei traficului pe centura Bucureşti

CNAIR a comandat două studii pentru creşterea siguranţei traficului pe centura Bucureşti

CNAIR a semnat contractele având ca obiect „Elaborare Studiu de Fezabilitate - Identificare măsuri de sporire a siguranţei traficului pe Centura existentă a Municipiului Bucureşti, inclusiv îmbunătăţirea unor intersecţii de pe DN CB, Sector I cuprins între A1 (km 55+520 - DN 1 km 71+490 / 0+000) - A2 (km 23+600)” şi „Elaborare Studiu de Fezabilitate - Identificare măsuri de sporire a siguranţei traficului pe Centura existentă a Municipiului Bucureşti, inclusiv îmbunătăţirea unor intersecţii de pe DN CB, Sector II cuprins între A2 (km 23+600) şi A1 (km 55+520)”.

Valoarea contractului de servicii pentru Sectorul I este de 3.3 milioane de lei, iar pentru sectorul II depăşeşte uşor suma de 3 milioane de lei. Finanţarea se realizează cu fonduri europene, iar durata contractului este 15 luni.

Prin elaborarea studiilor se vor identifica măsuri de sporire a siguranţei traficului pe centura rutieră existentă a Municipiului Bucureşti, care vor conduce şi la creşterea capacităţii de transport a infrastructurii rutiere în zona de sud şi de nord, precizează CNAIR.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici