CNAIR a început acţiunile specifice sezonului de iarnă

Având în vedere că în România au apărut primele ninsori, Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a informat, vineri, că acţionează în toate zonele afectate pentru siguranţa participanţilor la trafic.

88 afișări
Imaginea articolului CNAIR a început acţiunile specifice sezonului de iarnă

CNAIR a început acţiunile specifice sezonului de iarnă

„Astfel, în intervalul 15.11.2018, ora 17:00 – 16.11.2018, ora 17:00, drumarii au acţionat pe întreaga reţea de drumuri naţionale şi autostrăzi din Romania cu 231 de utilaje şi au răspândit 562 tone material antiderapant acolo unde s-a impus. Facem apel la conducătorii auto să circule prudent, să adapteze viteza la condiţiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător pentru condiţii de iarnă şi să se informeze în prealabil cu privire la condiţiile de trafic din zonele tranzitate”, se scrie într-un comunicat de presă al Companiei.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul CNAIR S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360, 0800.800.301 şi pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro - Dispecerat - Situaţia Drumurilor Naţionale, dar şi pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ şi de Twitter, @CNADNR.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici