Coadă de maşini de zece kilometri pe DN 1 în apropiere de Buşteni

Circulaţia rutieră se desfăşoară în continuare cu dificultate pe Drumul Naţional 1, din cauza unor lucrări de asfaltare efectuate la kilometrul 133, în staţiunea prahoveană Buşteni, autoturismele făcând coadă pe o distanţă de zece kilometri pe sensul de mers de la Bucureşti spre Braşov.

2 afișări
Imaginea articolului Coadă de maşini de zece kilometri pe DN 1 în apropiere de Buşteni

Coadă de maşini de zece kilometri pe DN 1 în apropiere de Buşteni

Potrivit reprezentanţilor Dispeceratului de Monitorizare a Traficului Sinaia, traficul rutier se desfăşura fără probleme, joi după-amiază, pe sensul de mers Braşov - Bucureşti, însă şoferii care au circulat dinspre Bucureşti către Braşov au fost nevoiţi să meargă bară la bară, şirul de autoturisme întinzându-se pe aproximativ zece kilometri, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Poliţiştii se aşteaptă la valori ridicate ale traficului începând de vineri şi până duminică, întrucât un număr mare de turişti se deplasează către staţiunile de pe Valea Prahovei pe perioada week-end-ului.

Potrivit şefului Secţiei Drumuri Naţionale Ploieşti, Valerian Manta, pentru fluidizarea traficului, lucrările de asfaltare la kilometrul 133 al DN 1, lucrări care au început joi dimineaţă şi vor dura trei săptămâni, vor fi oprite pe perioada week-end-ului. Sursa citată a precizat că utilajele vor începe să lucreze vineri dimineaţă la ora 6.00 şi vor întrerupe lucrările în aceeaşi zi la ora 11.00, acestea urmând a fi reluate luni dimineaţă, astfel încât circulaţia către şi dinspre staţiunile de pe Valea Prahovei să nu fie îngreunată.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici