COD GALBEN de ceaţă în 11 judeţe, până miercuri dimineaţă, la ora 2.00

Un număr de 11 judeţe, majoritatea din estul ţării, se află, până miercuri dimineaţă, la ora 2.00, sub avertizare cod galben de ceaţă, vizibilitatea fiind, local, mai mică de 200 de metri, iar izolat, sub 50 de metri, potrivit Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM).

377 afișări
Imaginea articolului COD GALBEN de ceaţă în 11 judeţe, până miercuri dimineaţă, la ora 2.00

COD GALBEN de ceaţă în 11 judeţe, până miercuri dimineaţă, la ora 2.00 (Imagine: Cosmin Dan/Mediafax Foto)

Judeţele vizate sunt, pe spaţii relativ extinse, Suceava, Botoşani, Iaşi, Bacău, Neamţ Vaslui, Vrancea şi Galaţi, inclusiv drumul E 85, precizează sursa citată. În aceste judeţe, ceaţa ar putea fi însoţită de burniţă.

Sub cod galben de ceaţă se află, de asemenea, zonele joase şi drumurile din Alba, Mureş şi Harghita, potrivit avertizării emise marţi seară.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici