COD PORTOCALIU DE VISCOL ŞI NINSORI: Recomandări pentru şoferii din Bucureşti

Capitala şi nouă judeţe din sudul ţării vor fi marţi, între orele 4.00 şi 14.00, sub avertizare cod portocaliu de ninsori şi viscol, pentru alte 14 judeţe fiind emis cod galben. Municipalitatea face câteva recomandări şoferilor din Bucureşti.

4129 afișări
Imaginea articolului COD PORTOCALIU DE VISCOL ŞI NINSORI: Recomandări pentru şoferii din Bucureşti

COD PORTOCALIU DE VISCOL ŞI NINSORI: Recomandări pentru şoferii din Bucureşti (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

Municipalitatea recomandă şoferilor care au schimbat la autoturisme anvelopele de iarnă în cauciucuri de vară să nu iasă marţi în trafic, au transmis reprezentanţii Prefecturii Capitalei, la comandamentul de iarnă organizat la Palatul Victoria.

"Primăria Capitalei ne-a solicitat să recomandăm locuitorilor municipiului Bucureşti, cei care şi-au schimbat cauciucurile de iarnă şi le au pe cele de vară, mâine, pe cât posibil să nu iasă în trafic cu maşinile", au declarat reprezentanţii Prefecturii.

Vicepremierul Liviu Dragnea a arătat, la rândul său, că majoritatea conducătorilor auto şi-au înlocuit anvelopele de iarnă cu cele de vară şi, astfel, creşte riscul unor blocaje în trafic.

Capitala şi nouă judeţe din sudul ţării vor fi marţi, între orele 4.00 şi 14.00, sub avertizare cod portocaliu de ninsori şi viscol, pentru alte 14 judeţe fiind emis cod galben.

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici