Cod ROŞU de vijelie şi ploi torenţiale într-un judeţ din România

Meteorologii au emis o avertizare Cod roşu de vijelii şi ploi torenţiale pentru mai multe localităţi din judeţul Neamţ, valabilă până la ora 21.00.

1677 afișări
Imaginea articolului Cod ROŞU de vijelie şi ploi torenţiale într-un judeţ din România

Cod roşu de vijelie şi ploi torenţiale în judeţul Neamţ

Potrivit ANM, în zonă se vor semnala averse torenţiale care vor cumula 40-50 l/mp, vijelie, grindină de mici dimensiuni şi frecvente descărcări electrice. Specialiştii susţin că în zona avertizată în ultima oră s-au cumulat cantităţi de apă de 35-50 l/mp.

Avertizarea vizează localităţile Piatra-Neamţ, Roznov, Borleşti, Piatra Şoimului, Săvineşti, Dumbrava Roşie, Zăneşti, Podoleni, Rediu, Girov, Români, Cândeşti, Mărgineni, Costişa, Tazlău şi Dochia.

Avertizarea Cod roşu este în vigoare până la ora 21.00

Taguri:
cod roşu,
ploi,
vijelie

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici