Codul galben de inundaţii pe Dunăre, extins şi pentru sectorul Porţile de Fier, până în 11 ianuarie

Hidrologii au extins, luni, avertizarea cod galben de inundaţii pe Dunăre şi pentru sectorul Porţile de Fier, aceasta fiind valabilă până în 11 ianuarie pentru sectoarele Turnu Măgurele-Zimnicea, Gruia-Corabia şi Isaccea.

23 afișări
Imaginea articolului Codul galben de inundaţii pe Dunăre, extins şi pentru sectorul Porţile de Fier, până în 11 ianuarie

Codul galben de inundaţii pe Dunăre, extins şi pentru sectorul Porţile de Fier, până în 11 ianuarie (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit noii avertizări, din 4 ianuarie, ora 6.00, până în 11 ianuarie, ora 6.00, se instituie cod galben de inundaţii pe Dunăre, pe sectorul Gruia-Corabia (judeţele Mehedinţi, Dolj, Olt) şi se menţine codul galben pe sectoarele Turnu Măgurele-Zimnicea (judeţul Teleorman) şi Isaccea (judeţul Tulcea).

Hidrologii avertizează că în următoarea săptămână se vor produce creşteri de debite şi niveluri cu depăşiri ale cotelor de atenţie pe Dunăre - sectorul aval de Sistemul Hidroenergetic Porţile de Fier.

Duminică, hidrologii au emis o avertizare cod galben de inundaţii pe Dunăre, sectoarele Turnu Măgurele-Zimnicea şi Isaccea, valabilă până în 7 ianuarie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici