Codul portocaliu se menţine pe Prut până duminică

Administraţia Naţională Apele Române (ANAR) a anunţat, miercuri, că atenţionarea hidrologică de pe râul Prut se menţine până duminică, pentru sectorul Şiviţa-la confluenţă cu Dunărea.

11 afișări
Imaginea articolului Codul portocaliu se menţine pe Prut până duminică

Codul portocaliu se menţine pe Prut până duminică

"Ca urmare a evoluţiei situaţiei hidrologice din ultimele ore se actualizează atenţionarea hidrologică din 25 august, pentru intervalul 27 august, ora 12.00- 31 august, ora 12.00", arată ANAR, precizând că se ridică avertizarea de cod galben de pe râul Prut pe sectorul Fălciu - amonte Oancea, aferent judeţelor Vaslui şi Galaţi.

Totodată, ANAR anunţă că se ridică avertizarea de cod portocaliu şi se instituie codul galben pe râul Prut, pe Oancea - amonte Şiviţa (aferent judeţului Galaţi), nivelurile situându-se peste cotele de atenţie, în scădere.

Cod portocaliu se menţine pe râul Prut, pentru sectorul Şiviţa - la confluenţă cu Dunărea (aferent judeţului Galaţi), nivelurile situându-se peste cotele de inundaţie, în scădere.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici