Codul roşu, menţinut de hidrologi pe Prut, până sâmbătă după-amiază

Hidrologii au menţinut codul roşu pe Prut, pe sectorul din aval de barajul de la Stânca Costeşti şi până la Ungheni, aferent judeţelor Botoşani şi Iaşi, informează, vineri, Adminsitraţia Naţională "Apele Române".

16 afișări
Imaginea articolului Codul roşu, menţinut de hidrologi pe Prut, până sâmbătă după-amiază

Codul roşu, menţinut de hidrologi pe Prut, până sâmbătă după-amiază

Tot pe Prut, dar pentru secţiunea din aval de Ungheni şi până la Prisăcani, hidrologii au decis să instituie codul portocaliu. Acest sector de râu este localizat pe teritoriul judeţului Iaşi.

De la Prisăcani şi până la Drânceni, pe secţiunea denumită de hidrologi Prutul mijlociu, aferentă judeţelor Iaşi şi Vaslui, rămâne valabil codul galben de inundaţii.

Prutul rămâne astfel singurul râu din România care mai prezintă pericol de inundaţii, hidrologii stabilind, vineri, să ridice codul portocaliu instituit anterior pe un sector al râului Siret.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici