Bolnavii COVID-19 din Spitalul de Pneumoftiziologie din Sibiu au fost colindaţi

  • Pacienţii Spitalului de Pneumoftiziologie din Sibiu au primit, marţi, colinda.
  • Ei au putut să se bucure de la fereastra saloanelor de la Pavilionul COVID de tradiţie, datorită Cenaclului Lumină Lină, coordonat de preotul Spitalului.
398 afișări
Imaginea articolului Bolnavii COVID-19 din Spitalul de Pneumoftiziologie din Sibiu au fost colindaţi

Bolnavii COVID-19 din Spitalul de Pneumoftiziologie din Sibiu au fost colindaţi

Pacienţii internaţi în spitalul TBC din Sibiu au fost colindaţi, marţi, de Cenaclul Lumină Lină, coordonat de preotul Cătălin Dumitrean, concertul având loc în curtea spitalului, în faţa Pavilionului Covid.

Bolnavii au putut să se bucure, astfel, de la fereastra saloanelor de tradiţionalele colinde de Crăciun.

La final, reprezentanţii Sindicatului TESA Sibiu le-au dăruit tuturor pacienţilor pungi cu alimente, fructe şi dulciuri, datorită donaţiilor primite de la mai multe firme din judeţ.

De asemenea, pentru a aduce o rază de speranţă şi un zâmbet, fiecare pacient a primit şi câte o felicitare de Crăciun, acestea fiind realizate de copiii angajaţilor spitalului.

Spitalul de Pneumoftiziologie a fost desemnat de Ministerul Sănătăţii spital-suport Covid, un pavilion cu 60 de paturi fiind destinat tratării pacienţilor infectaţi cu virusul SARS-CoV-2.

În anul 2020, la Spitalul de Pneumoftiziologie Sibiu au fost spitalizaţi aproximativ 2.300 de pacienţi, peste 700 dintre aceştia fiind internaţi în secţia COVID-19.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici