Coloană de maşini de doi kilometri pe sensul spre Capitală al Autostrăzii Soarelui

  • Este aglomeraţie pe sensul de mers către Capitală al Autostrăzii Soarelui duminică după-amiaza, iar pe unele tronsoane s-au format coloane de maşini.
  • Poliţiştii recomandă şoferilor rute alternative.
378 afișări
Imaginea articolului Coloană de maşini de doi kilometri pe sensul spre Capitală al Autostrăzii Soarelui

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, pe autostrada A2 Bucureşti - Constanţa, pe sensul către Capitală, valorile de trafic sunt ridicate.

S-au format coloane de maşini în mişcare la kilometrul 14, localitatea Cernica, jud. Ilfov (coloană de aproximativ 200 de metri), la kilometrul 71, localitatea Dor Mărunt, jud. Călăraşi (coloană de aproximativ 1 km) şi la kilometrul 160, Pod.Cernavodă (coloană de aproximativ 2 km).

Pentru evitarea aglomerării, poliţiştii recomandă următoarele rute alternative:

  • DN 2A Constanţa – Hârşova – Slobozi - Urziceni – DN 2 – Bucureşti;
  • A2 – Feteşti sau Drajna - DN 3A – Lehliu-Gară - DN 3 – Fundulea – Bucureşti.

Conducătorii auto care încheie coloane de autovehicule ce încetinesc sau opresc brusc sunt sfătuiţi să pună în funcţiune luminile de avarie, pentru a-i atenţiona pe şoferii din spate să reducă din timp viteza”, au transmis poliţiştii.

Până la finalul lunii mai, se desfăşoară lucrări de reparaţii a părţii carosabile pe autostrada A2 Bucureşti-Constanţa, pe tronsonul kilometric 64+700 metri (Lehliu Gară/CL) – 71+500 metri (Dor Mărunt/CL). Din acest motiv, traficul rutier este restricţionat pe sensul către Bucureşti, fiind deviat pe sensul către litoral, unde se circulă pe câte o bandă în ambele direcţii.

Tot pe Autostrada A2 Bucureşti-Constanţa, între kilometrii 156+700 m şi 160+100 m (Podul Cernavodă), din cauza lucrărilor de reparaţii, până la finalul lunii mai, circulaţia este restricţionată pe calea 2 (sensul către Bucureşti), traficul fiind deviat pe calea 1, unde se circulă pe câte o bandă, în ambele sensuri.

De asemenea, a fost instituită restricţie de circulaţie şi la kilometrul 14+033 de metri, în zona localităţii Cernica, judeţul Ilfov, pe banda de urgenţa şi pe prima bandă, pe ambele sensuri de deplasare, pentru a permite efectuarea lucrărilor de reparaţie a rosturilor de dilataţie a podului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici