Coloană de maşini de peste 7 kilometri pe DN1, între Sinaia şi Comarnic

Circulaţia rutieră pe Drumul Naţional 1, de la ieşirea din staţiunea Sinaia până la Comarnic, se desfăşura cu dificultate duminică după amiază, coloana de maşini depăşind şapte kilometri pe sensul de mers Braşov - Bucureşti.

2 afișări
Imaginea articolului Coloană de maşini de peste 7 kilometri pe DN1, între Sinaia şi Comarnic

Coloană de maşini de peste 7 kilometri pe DN1, între Sinaia şi Comarnic

Potrivit poliţiştilor de la Dispeceratul de Monitorizare a Traficului Rutier Sinaia, pe sensul de mers Braşov - Bucureşti, de la ieşirea din Sinaia şi până la Comarnic s-a format o coloană de autoturisme pe o lungime de şapte, opt kilometri, şoferii fiind nevoiţi să circule cu o viteză de aproximativ cinci, zece kilometri pe oră.

Sursa citată a precizat că, după ieşirea din Comarnic, traficul rutier se fluidizează, întrucât din zona respectivă drumul are două benzi pe fiecare sens de mers.

Reprezentanţii Dispeceratului de Monitorizare a Traficului Sinaia au precizat că pe sensul de mers Bucureşti - Braşov, în zona monitorizată de camerele de supraveghere video ale dispeceratului, circulaţia de desfăşoară fluent, la fel şi în zona staţiunilor Buşteni şi Azuga, pe ambele sensuri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici