Comandantul Spitalului Militar avansată general, o premieră în istoria de 184 de ani a spitalului

Comandantul Spitalului Universitar de Urgenţă Militar Central "Carol Davila", Florentina Ioniţă-Radu, a fost avansată în gradul de general de brigadă cu o stea, fiind astfel prima femeie general din istoria medicinei militare din România şi din cei 184 de ani ai unităţii sanitare.

1429 afișări
Imaginea articolului Comandantul Spitalului Militar avansată general, o premieră în istoria de 184 de ani a spitalului

Comandantul Spitalului Militar avansată general, o premieră în istoria de 184 de ani a spitalului

"Cu prilejul Zilei Naţionale a României, domnul preşedinte Klaus Werner Iohannis a semnat decretul de avansare, în gradul de general de brigadă cu o stea, al doamnei colonel medic conferenţiar universitar dr. Florentina Ioniţă-Radu, comandantul (directorul general) al Spitalului Universitar de Urgenţă Militar Central 'Dr. Carol Davila'", arată un comunicat al unităţii sanitare.

Decretul de avansare, emis în baza propunerii formulate de ministrul Apărării Naţionale, a fost contrasemnat de premierul Dacian Cioloş.

Avansarea colonelului doctor Florentina Ioniţă-Radu în gradul de general de brigadă cu o stea reprezintă o premieră pentru istoria medicinei militare din România, comandantul Spitalului Militar Central fiind prima femeie general din istoria de 184 de ani ai acestei instituţii, a precizat sursa citată.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici