Comisarul-şef al Gărzii de Mediu Tulcea, trimis în judecată pentru luare de mită

Dorin Meran, fost comisar-şef al Gărzii de Mediu Tulcea, a fost trimis în judecată pentru luare de mită, în formă continuată.

754 afișări
Imaginea articolului Comisarul-şef al Gărzii de Mediu Tulcea, trimis în judecată pentru luare de mită

Comisarul-şef al Gărzii de Mediu Tulcea, trimis în judecată pentru luare de mită

Procurorii DNA Constanţa au dispus trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv, a lui Dorin Meran, la data faptei comisar-şef al Comisariatului judeţean Tulcea din cadrul Gărzii Naţionale de Mediu, pentru luare de mită, în formă continuată.

În rechizitoriu se arată că, în perioada 30 august - 4 septembrie 2023, Meran ar fi pretins de la un om de afaceri (martor în cauză) suma de 25.000 lei şi alte foloase necuvenite, pentru a-i aplica o amendă mai mică sau chiar sancţiunea avertismentului ca urmare a unui control efectuat de către inculpat la un punct de lucru al unei societăţi comerciale, administrată de martor.

Pe 4 septembrie 2023, suma de bani, pretinsă anterior, ar fi fost remisă lui Meran în autoturismul acestuia, ocazie cu care s-a procedat la constatarea infracţiunii flagrante.

Dosarul a fost trimis spre judecare Tribunalului Tulcea, cu propunere de a se menţine măsurile preventive şi asigurătorii dispuse în cauză.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici