Comitetul naţional de coordonare a vaccinării: 13.596 de persoane vaccinate în România, dintre care 354 în ultimele 24 de ore

  • 13.596 de persoane au fost vaccinate în total în România.
  • 354 dintre acestea în ultimele 24 de ore, anunţă CNCAV.
6723 afișări
Imaginea articolului Comitetul naţional de coordonare a vaccinării: 13.596 de persoane vaccinate în România, dintre care 354 în ultimele 24 de ore

Comitetul naţional de coordonare a vaccinării: 13.596 de persoane vaccinate în România, dintre care 354 în ultimele 24 de ore

Conform Comitetului Naţional de coordonare a activităţilor privind vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV) numărul de persoane vaccinate împotriva COVID-19 cu vaccinul Pfizer BioNTech, în ultimele 24 de ore, prima administrare, este de 354.

În total, numărul persoanelor vaccinate împotriva COVID-19 cu vaccinul Pfizer BioNTech, începând cu data de 27 decembrie 2020, prima administrare, este de 13.596.

În ultimele 24 de ore, a fost raportată o singură reacţie adversă.

Numărul de reacţii adverse înregistrate la nivelul centrelor de vaccinare (începând din 27 decembrie 2020): 37 reacţii comune şi minore, dintre care: 7 reacţii locale cu durere la locul injectării şi 30 reacţii generale (febră, cefalee, mialgii, artralgii, astenie, alergii de tip urticarie).

„În intervalul 31.12.2020 – 02.01.2021, potrivit raportărilor ANMDMR, comunicate astăzi, 3 ianuarie a.c., Institutului Naţional de Sănătate Publică (INSP), numărul de reacţii adverse înregistrate la nivelul centrelor de vaccinare este de 9 reacţii comune şi minore, dintre care: - 3 reacţii de tip local; - 6 reacţii generale”, transmite sursa citată.

Duminică, programările au vizat personalul medical aflat în ture sau servicii de gardă.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici