Compania de Drumuri se pregăteşte de iarnă

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România intenţionează să închirieze echipamente pentru deszăpezirea drumurilor naţionale din judeţele Timiş, Arad, Mehedinţi, Hunedoara şi Caraş Severin, valoarea estimativă a contractului fiind de 41,13 milioane lei ( 11,64 milioane euro).

21 afișări
Imaginea articolului Compania de Drumuri se pregăteşte de iarnă

Compania de Drumuri se pregăteşte de iarnă (Imagine: Mediafax Foto)

Contractul vizează închirierea personalului, a autovehiculelor, utilajelor şi echipamentelor pentru prevenirea şi combaterea înzăpezirii drumurilor naţionale şi a poleiului.

Autovehiculele vor fi împărţite pe raza Regionalei de Drumuri şi Poduri Timişoara la centrele din Arad, Caransebeş, Deva , Orşova şi Timişoara.

Contractul nu va fi finanţat din fonduri europene, iar data pentru începerea procedurilor de adjudecare a fost prevăzută la 29 octombrie.

Valoarea în euro a fost calculată la cursul de referinţă anunţat vineri de Banca Naţională a României, de 3,5330 lei/euro.

Totodată, CNADNR va organiza o licitaţie pentru a achiziţiona servicii de transport auto pentru sare industrială în vrac, pentru drumuri, necesară activităţii de iarnă, valoarea estimativă a contractului fiind de 2,67 milioane lei.

La sfârşitul săptămânii trecute, compania a anunţat că intenţionează să achiziţioneze material antiderapant pentru iarna 2008-2009 şi servicii de transport al acestuia pentru Direcţia de Drumuri şi Poduri Timişoara, valoarea estimativă a contractului fiind 2,3 milioane lei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici