Companiile IT caută specialişti. Vezi care este condiţia de angajare

Cei care au terminat o facultate de informatică şi au experienţă în programare şi în web design sunt norocoşii lui 2011 când vine vorba de angajare. Încă de la începutul anului, marile companii au anunţat sute de poziţii pentru care caută angajaţi, în general specialişti cu experienţă şi care mai ştiu şi o altă limbă străină, pe langă engleză.

30 afișări
Imaginea articolului Companiile IT caută specialişti. Vezi care este condiţia de angajare

Companiile IT caută specialişti. Vezi care este condiţia de angajare (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

De exemplu, producătorul de componente IT Intel a început recrutările pentru centrul de cercetare şi dezvoltare de software pe care l-a deschis la finele anului trecut la Bucureşti.

Compania a postat pe site-urile de recrutare mai multe anunţuri de angajare pentru ingineri de software pentru diferite sisteme de operare, cu o experienţă între 1 şi 5 ani.
Pentru ocuparea pozitţilor vacante, Intel va organiza şi o Zi a Porţilor Deschise, pe 27 ianuarie, în Bucureşti.
Citeşte mai multe despre joburile oferite de companiile IT pe www.incont.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici