Concediu în doi cu 500 de euro

Croieşte-ţi o vacanţă estivală după bugetul personal. Gândul îţi propune trei trasee pe care poţi să le baţi cu puţini bani în buzunar. Bulgaria rămâne în topul destinaţiilor estivale pentru români - preţuri bune, servicii de 4 şi 5 stele în regim ultra all inclusive, dar şi proximitatea sunt atuurile care situează staţiunile vecine pe lista scurtă a dorinţelor de vacanţă.

33 afișări
Imaginea articolului Concediu în doi cu 500 de euro

Concediu în doi cu 500 de euro (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Astfel, un cuplu de români poate petrece un sejur de opt zile la un preţ accesibil, sub 500 de euro, bani ce includ transportul cu maşina personală, cazarea şi masa. Astfel, un pachet de servicii la Nisipurile de Aur, la un hotel clasificat la 4 stele, costă 212 euro de persoană.

În bani intră cazarea într-o cameră dublă cu vedere spre mare şi masa în regim ultra all inclusive. E drept, pentru a beneficia de ofertă trebuie să aşteptaţi luna septembrie.

Citeşte mai multe despre concediul în doi cu 500 de euro pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici