Concediul de compasiune, ultima „modă” pe piaţa muncii: l-a primit o jucătoare de cricket

O jucătoare de cricket, Marizanne Kapp, a primit „concediu de compasiune” după ce soţia ei, Dane van Niekerk, a fost exclusă din echipa feminină a ţării pentru Cupa Mondială T20.

364 afișări
Imaginea articolului Concediul de compasiune, ultima „modă” pe piaţa muncii: l-a primit o jucătoare de cricket

Concediul de compasiune, ultima „modă” pe piaţa muncii: l-a primit o jucătoare de cricket

Van Niekerk a fost exclusă de la turneul din februarie, pe care Africa de Sud îl găzduieşte, deoarece nu a reuşit "să îndeplinească criteriile minime de pregătire fizică", scrie BBC.

Kapp va rata ultimul T20 al unei serii împotriva Indiei.

"Câteva zile emoţionante, sunt soţie ÎN PRIMUL rând şi apoi jucătoare de cricket", a declarat Kapp pe Twitter: „Mulţumesc CSA (Cricket South Africa) pentru că mi-a oferit posibilitatea de a fi acasă pentru a-mi sprijini soţia şi a-mi vedea familia, în timp ce mă împrospătez mental şi mă pregătesc pentru Cupa Mondială T20. Întotdeauna a fost cea mai mare onoare pentru mine să îmi reprezint ţara".

Antrenorul Africii de Sud, Hilton Moreeng, a declarat: "Concediul a fost acordat pentru ca ea să se poată întoarce pregătită să joace. Ea face parte din Cupa Mondială şi este dedicată cauzei Cupei Mondiale. Avea nevoie de o pauză pentru concediu din motive de compasiune şi i-a fost acordat pentru că am considerat că suntem foarte mulţumiţi de forma în care se află, în ceea ce priveşte abilităţile ei".

Cricket Africa de Sud a declarat că Van Niekerk nu a realizat timpul necesar pentru o alergare de doi kilometri.

Ea a postat un mesaj pe reţelele de socializare pentru a spune că a fost "absolut distrusă" după omisiunea sa.

Kapp, în vârstă de 33 de ani, şi Van Niekerk, în vârstă de 29 de ani, şi-au făcut debutul internaţional împreună în timpul Cupei Mondiale Feminine ICC 2009.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici