Concurenţă uriaşă pentru posturile de poliţişti: Sute de candidaţi pe câteva locuri, în două judeţe

Peste 400 de persoane îşi încearcă norocul pentru 10 posturi scoase la concurs la Poliţia Braşov. Şi în judeţul Alba concurenţa este uriaşă, respectiv 219 candidaţi pe şase locuri.

1290 afișări
Imaginea articolului Concurenţă uriaşă pentru posturile de poliţişti: Sute de candidaţi pe câteva locuri, în două judeţe

Concurenţă uriaşă pentru posturile de poliţişti: Sute de candidaţi pe câteva locuri, în două judeţe

Pe cele 10 posturi vacante scoase la concurs, în cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Braşov s-au înscris 403 candidaţi.

Înscrierile s-au încheiat marţi, iar posturile scoase la concurs sunt de ofiţeri în mai multe structuri: 4 la Serviciul Criminalistică, 1 în marketing şi achiziţii publice, 1 în Investigarea criminalităţii în mediul de afaceri, 1 în structura de securitate, 1 la Rutieră, în Braşov, 1 în Ordine Publică la Victoria, precum şi 1 post în structura Expertize şi constatări tehnico-ştiiţifice, specialist psiholog.

Posturile sunt cu încadrare directă şi cea mai mare concurenţă a fost pentru postul de marketing şi achiziţii publice: 112 candidaţi pentru postul scos la concurs, potrivit purtătorului de cuvânt IPJ Braşov, Alina Ivan.

Cei mai puţini candidaţi sunt pentru postul de psiholog, respectiv doar trei candidaţi.

Candidaţii vor trebui să treacă prin mai multe etape de selecţie, printre care evaluarea psihologică şi evaluarea medicală, apoi vor susţine proba scrisă în data de 30 martie. În aceeaşi zi se afişează şi rezultatele. Eventuale contestaţii se depun în următoarea zi, iar rezultatele finale vor fi afişate în data de 2 aprilie.

Şi în judeţul Alba concurenţa este uriaşă, respectiv 219 candidaţi pe şase locuri.

La Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba sunt scoase la concurs şapte posturi, prin încadrare directă, iar pentru şase dintre acestea înscrierile s-au încheiat tot marţi.

Cea mai mare concurenţă, de 112 pe un loc, este pentru funcţia de ofiţer în cadrul Serviciului Resurse Umane. Alte 117 persoane s-au înscris pentru unul dintre cele 5 posturi vacante de ofiţeri la Serviciului Criminalistic, Compartiment Centrul Teritorial de Examinare IT

Potrivit reprezenţilor instituţiei, pentru încă un post vacant de muncitor calificat înscrierile se vor încheia în data de 30 ianuarie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici