Concurs: Votează la Referendumul Gândul şi câştigă un iPad 2

Gândul a lansat, pe pagina de Facebook a ziarului, concursul "Gândul Referendum", prin care îşi invită prietenii la un referendum virtual, care va dura până în ziua de 29 iulie, când are loc referendumul pentru demiterea preşedintelui Traian Băsescu.

276 afișări
Imaginea articolului Concurs: Votează la Referendumul Gândul şi câştigă un iPad 2

Concurs: Votează la Referendumul Gândul şi câştigă un iPad 2

Unul dintre participanţii la concurs, care respectă toate regulile, va câştiga o tabletă Apple iPad 2.

Intenţia de vot va rămâne confidenţială.

Concursul se desfăşoară pe pagina de Facebook Gândul, unde utilizatorii trebuie să voteze DA sau NU Traian Băsescu. Apoi, ei pot vizualiza toate rezultatele până în momentul respectiv şi îşi pot invita şi prietenii să voteze.

VOTEAZĂ AICI LA REFERENDUM GÂNDUL

Atenţie! VOTUL TĂU RĂMÂNE SECRET, pe wall-ul tău va apărea doar mesajul că ai participat la REFERENDUMUL GÂNDUL, nu şi felul în care ai votat!

Vezi aici regulamentul oficial al campaniei "Gândul Referendum".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici