Conducerea Poliţiei Române a cerut ca toate dosarele penale cu autor necunoscut să fie reanalizate

Conducerea Poliţiei Române a cerut reanalizarea tuturor dosarelor penale înregistrate cu autor necunoscut, după ce olandezul care ar fi ucis-o pe fetiţa din Dâmboviţa este bănuit că a agresat sexual, în 2016, altă minoră.

752 afișări
Imaginea articolului Conducerea Poliţiei Române a cerut ca toate dosarele penale cu autor necunoscut să fie reanalizate

Conducerea Poliţiei Române a cerut ca toate dosarele penale cu autor necunoscut să fie reanalizate

„În acest moment, politiştii sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie si Justitie desfăşoară activităţi de documentare a întregii activităti infracţionale a principalului suspect (olandezul Johannes Visscher n.r.) din cazul fetitei dispărute din judeţul Dâmboviţa”, informează IGPR.

Poliţiştii fac noi cercetări şi în dosarul din anul 2016 de la Iaşi, unde o fetiţă ar fi fost agresată sexual, iar făptaşul se presupune că ar fi olandezul care ar fi ucis-o pe Adriana, minora de 11 ani din Dâmboviţa.

„Din dispoziţia conducerii Poliţiei Române, toate dosarele penale înregistrate cu autor necunoscut sunt reanalizate”, mai arată IGPR.

Taguri:
igpr,
poliţie,
olandez

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici