Conducerea Spitalului Victor Babeş: Personalul acordă tot sprijinul pentru aflarea adevărului

Conducerea Spitalului Victor Babeş anunţă că personalul medical şi cel auxiliar acordă întregul lor sprijin anchetatorilor pentru aflarea adevărului despre tragedia în urma căreia trei persoane au murit.

534 afișări
Imaginea articolului Conducerea Spitalului Victor Babeş: Personalul acordă tot sprijinul pentru aflarea adevărului

Potrivit reprezentanţilor unităţii medicale, luni seara, în jurul orei 17:00, la Unitatea mobilă de Terapie intensivă amplasată de DSU în curtea Spitalului de Boli Infecţioase şi Tropicale „Dr. Victor Babeş”, operaţională începând cu data de 10.09.2020, a avut loc o avarie ale cărei cauze sunt investigate în acest moment.

În ciuda eforturilor personalului medical, în urma acestui eveniment au decedat trei dintre cei opt pacienţi bolnavi de COVID-19 internaţi în Unitatea mobilă de Terapie intensivă. Ceilalţi au fost transferaţi în alte unităţi.

„În ceea ce îi priveşte pe ceilalţi cinci pacienţi, patru au fost transferaţi în siguranţă la alte spitale, iar unul a fost relocat în secţia principală de Terapie intensivă a Spitalului de Boli Infecţioase şi Tropicale „Dr. Victor Babeş”. În prezent, la faţa locului se desfăşoară ancheta organelor abilitate în vederea stabilirii cu exactitate a circumstanţelor producerii tragediei, iar personalul medical şi cel auxiliar din cadrul unităţii sanitare acordă întregul lor sprijin pentru aflarea adevărului”, a anunţat conducerea spitalului bucureştean.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici