CONFERINŢA MEDIAFAX - Nicolăescu: Dacă pachetul de bază va fi adoptat la 1 noiembrie, vom construi şi pachetul suplimentar

Ministrul Sănătăţii, Eugen Nicolăescu, a declarat luni, la conferinţa Mediafax Talks about Health Reform, că încă nu se lucrează la proiectul pentru pachetul suplimentar din asigurări private, însă dacă la 1 noiembrie va fi adoptat pachetul de servicii medicale de bază, va fi demarat şi acesta.

267 afișări
Imaginea articolului CONFERINŢA MEDIAFAX - Nicolăescu: Dacă pachetul de bază va fi adoptat la 1 noiembrie, vom construi şi pachetul suplimentar

CONFERINŢA MEDIAFAX - Nicolăescu: Dacă pachetul de bază va fi adoptat la 1 noiembrie, vom construi şi pachetul suplimentar (Imagine: Marius Dumbrăveanu/Mediafax Foto )

Ministrul Eugen Nicolăescu a spus că urmează să fie construit şi pachetul suplimentar din asigurări private, însă acest demers va începe după adoptarea pachetului de bază.

"Trebuie să urmăm nişte paşi logici. Nu facem încă asta pentru că vrem să avem fundamentul, care este pachetul de bază. Dacă va trece la 1 noiembrie, putem trece la dezbateri şi pe pachetul suplimentar. Am încredere că dacă ne vom apleca cu atenţie, cu mai puţină dorinţă de spectacol, pe acest pachet, atunci oamenii care ne ascultă vor înţelege cât de favorabil le este să se aplice acest pachet. În orice ţara civilizată şi normală este un pachet garantat de stat. Încercăm să modificăm atitudini, comportamente. Este momentul să începem să facem această modificare în societatea românească", a spus ministrul Sănătăţii, la conferinţa Mediafax Talks about Health Reform.

Ministrul Eugen Nicolăescu, preşedintele CNAS, Cristian Buşoi, directori de spitale, medici şi pacienţi dezbat noul pachet de bază al serviciilor medicale la conferinţa "Mediafax Talks about Health Reform" - ediţia a VI-a, organizată de agenţia de presă, în parteneriat cu Ministerul Sănătăţii.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici