Consilierii Capitalei au vrut acces gratuit la evenimentele de pe Arena Naţională. Proiectul a fost respins în şedinţa de miercuri

Consilierii generali ai Capitalei au aprobat, în şedinţa de miercuri, introducerea pe ordinea de zi a unui proiect de hotărâre potrivit căruia vor avea acces gratuit la evenimentele desfăşurate pe Arena Naţională. La sfârşitul şedinţei, proiectul a fost respins, prin vot.

423 afișări
Imaginea articolului Consilierii Capitalei au vrut acces gratuit la evenimentele de pe Arena Naţională. Proiectul a fost respins în şedinţa de miercuri

Consilierii Capitalei vor să intre gratuit la evenimentele de pe Arena Naţională (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

Consilierii generali ai Capitalei au respins, miercuri, proiectul de hotărâre privind accesul lor gratuit la evenimentele desfăşurate pe Arena Naţională, introdus pe ordinea de zi suplimentară a şedinţei, la propunerea consilierului PSD Victor Stan.

"Este vorba despre o contradicţie şi dăm dovadă de ipocrizie", a spus consilierul Victor Stan, după votul negativ dat proiectului.

Consilierul PSD a precizat că, prin proiect, se dorea ca toţi cei 55 de consilieri municipali să aibă "acces în baza unui tichet" la evenimentele organizate pe Arena Naţională, precizând că nu se intenţiona neapărat obţinerea gratuităţii, ci eventual "a unui preţ redus la anumite meciuri", în principal fiind urmărit accesul cu maşina în incinta stadionului.

"Eu am fost personal la meciul România-Olanda şi nu am avut acces cu maşina, din cauza firmelor de pază", a mai spus Victor Stan, care a precizat că, deşi raportul de specialitate al proiectului a fost semnat de 27 de consilieri, în final proiectul nu a fost adoptat.

Introducerea proiectului pe ordinea de zi suplimentară a fost aprobată de 44 dintre cei 47 de consilieri prezenţi la şedinţă, fiind înregistrate şi trei abţineri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici