Consilierii PC au prezentat „Topul abonaţilor la achiziţii publice în Primăria Bucureşti din 2006”

Consilierii PC au prezentat, marţi, „Topul abonaţilor la achiziţii publice în Primăria Bucureşti din 2006”, pe primul loc, cu câte 18 contracte, aflându-se Metroul Bucureşti SA şi SC Proiect Bucureşti, urmate de SC Romair Consulting SRL cu 13 contracte şi de Atlassib SRL cu 12 contracte.

1 afișare

Consilierii PC sunt nemulţumiţi de modul în care sunt cheltuiţi banii Primăriei Capitalei pe anul trecut, a declarat, într-o conferinţă de presă, consilierul PC Victor Adîr, care a prezentat „Topul abonaţilor la achiziţii publice în Primăria Bucureşti din 2006”.

SC Romproiect SA figureaz

Adîr a mai spus că firma SC Rer Ecologic Service Bucureşti- REBU SA, care a sponsorizat cabinetul primarului general cu mobilă pentru sommet-ul francofoniei, în valoare de 168.113 ron are şapte contracte cu Primăria Capitalei.

Alte firme cu câte şase contracte cu primăria Capitalei sunt SC Construcţii Erbaşu, SC General Fluid, SC Net Consulting şi CRFCAPL Bucureşti.

Consilierii PC propun ca toate achiziţiile din 2006 să fie controlate „la sânge”, a adăugat Adîr.

 

ă în acest top cu nouă contracte, SC Cofrom Total , TMUCB şi SC Decons SRL cu câte opt proiecte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici