Consiliul Europei va deschide, la Bucureşti, un Birou de Luptă împotriva Criminalităţii Informatice

Consiliul Europei este gata să răspundă pozitiv ofertei venite din partea Guvernului României de a găzdui, la Bucureşti, Biroul de Luptă împotriva Criminalităţii Informatice, a anunţat secretarul general al Consiliului, Thorborn Jagland, după o discuţie, la Strasbourg, cu premierul Victor Ponta.

201 afișări
Imaginea articolului Consiliul Europei va deschide, la Bucureşti, un Birou de Luptă împotriva Criminalităţii Informatice

Consiliul Europei va deschide, la Bucureşti, un Birou de Luptă împotriva Criminalităţii Informatice

"Aş dori să remarc cu această ocazie că România este un membru foarte activ al Consiliului Europei şi colaborăm strâns pe numeroase chestiuni care, de asemenea, în viitor, vor cădea în sarcina României. Am efectuat recent o vizită la Bucureşti, care s-a dovedit a fi constructivă şi care a condus la rezultate foarte bune. De exemplu, aşa cum am spus astăzi, Consiliul Europei este gata să răspundă pozitiv ofertei venite din partea Guvernului României de a găzdui, la Bucureşti, Biroul de Luptă împotriva Criminalităţii Informatice", a spus oficialul european.

El a adăugat că a discutat cu premierul Ponta despre modalitatea de a folosi parteneriatul dintre Uniunea Europeană, România şi Consiliul Europei pentru a genera mai multe resurse pentru comunitatea romă, cu scopul de a crea locuri de muncă şi a le îmbunătăţi standardul de viaţă.

Premierul Victor Ponta se află, joi, la Strasbourg, pentru întâlniri cu membrii Adunării Parlamentare a Consiliului Europei (APCE).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici