Constanţa: Bătrână jefuită de bani şi bijuterii de trei falşi angajaţi ai Casei de Pensii

O bătrână în vârstă de 80 de ani din Constanţa a fost jefuită, luni, de bani şi bijuteri, de trei bucureşteni care au intrat în locuinţa sa, pretinzând că sunt inspectori ai Casei de Pensii, aceştia fiind însă prinşi de Poliţie câteva ore mai târziu.

155 afișări
Imaginea articolului Constanţa: Bătrână jefuită de bani şi bijuterii de trei falşi angajaţi ai Casei de Pensii

Constanţa: Bătrână jefuită de bani şi bijuterii de trei falşi angajaţi ai Casei de Pensii (Imagine: Diana Iurkiewicz/Mediafax Foto)

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, o bătrână a alertat, luni, Poliţia Municipiului Constanţa, spunând că a fost victima unor hoţi din locuinţe.

Oamenii legii au stabilit că, în jurul prânzului, trei bărbaţi au sunat la uşa locuinţei femeii şi s-au prezentat drept angajaţi ai Casei de Pensii. Sub pretextul că oferă ajutoare persoanelor vârstnice, ei au pătruns în locuinţa femeii şi, profitând de neatenţia acesteia, au furat 250 de euro, 600 de lei şi aproximativ 100 de grame biijuterii din aur şi argint, prejudiciul total cauzat fiind de aproximativ 3.100 lei.

În mai puţin de două ore de la sesizare, poliţiştii constănţeni, cu ajutorul unor informaţii primite de la colegii lor din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Sector 6, au reuşit să-i prindă pe cei trei hoţi, găsind asupra lor şi toate bunurile furate.

Cei trei bărbaţi, toţi din Bucureşti, cu antecedente penale, au fost reţinuţi pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, urmând să fie prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Constanţa continuă cercetările în acest caz pentru a stabili dacă şi alţi bătrâni au fost jefuiţi în acelaşi fel.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici