Constanţa: Copilul dispărut a fost găsit mort

Copilul dispărut în urmă cu zece zile din Poarta Albă şi care a fost căutat de importante forţe de ordine constănţene a fost găsit mort pe un câmp din apropierea localităţii Poiana, judeţul Constanţa.

7 afișări
Imaginea articolului Constanţa: Copilul dispărut a fost găsit mort

Constanţa: Copilul dispărut a fost găsit mort

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, Radu Croitoru, a declarat că băiatul a fost descoperit mort, marţi, în jurul orei 18.00, de un angajat al unei ferme din localitatea Poiana, pe un teren agricol.

Poliţiştii de la Serviciul Criminalistic s-au deplasat în zonă pentru a investiga moartea băiatului.

După primele cercetări, anchetatorii nu au descoperit urme de violenţă pe corpul băiatului şi susţin că este posibil ca el să fi murit de foame sau de frig.

Radu Croitoru a precizat că de-abia după realizarea necropsiei va putea fi stabilită cauza exactă a morţii.

Mihai Bogdan, 9 ani, din Poarta Albă, a dispărut de la domiciliu în urmă cu 10 zile. El a fost căutat în toată această perioadă de poliţişti şi jandarmi, iar oamenii legii au apelat chiar şi la ajutorul unui elicopter fără să reuşească să dea de urma băiatului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici