Video Constanţa: Forţe impresionante în căutarea unui copil de trei ani dispărut

Poliţişti, jandarmi şi voluntari au reluat, luni dimineaţă, căutarea unui băieţel de trei ani dispărut, sâmbătă, în apropierea comunei Cerchezu, judeţul Constanţa, la operaţiuni luând parte şi angajaţi ai unor firme de pază, care participă cu maşini de teren.

50 afișări

În ajutorul oamenilor legii au sărit şi reprezentanţii mai multor firme de protecţie şi pază, dar şi locuitori din satele din zonă.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al judeţului Constanţa, subcomisarul Eugen Tomescu, a precizat că, în cursul nopţii de duminică spre luni în zonă a ajuns o echipă de căutare-salvare de la o firmă din Bucureşti, care a ieşit pe teren chiar pe timpul nopţii, cu aparate de termoviziune şi cu câini specializaţi, dar nu a reuşit să găsească vreo urmă a băieţelului, de la dispariţia căruia au trecut mai mult de 36 de ore.

În jurul orei 06.00 au reluat căutările şi câteva zeci de poliţişti, jandarmi ai Grupării Mobile de Jandarmi Constanţa şi ai Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa, cadre ale Poliţiei de frontieră şi ale Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Constanţa, precum şi voluntari din localitate, folosindu-se şi câini de urmă. Subcomisarul Tomescu a precizat că luni va fi mărită aria de căutare, iar în sprijinul salvatorilor au venit şi peste 50 de lucrători din cadrul mai multor firme de pază din judeţul Constanţa, care participă cu maşini de teren şi cu ATV-uri.

Alis Sezer a dispărut, sâmbătă, de pe un câmp de la marginea localităţii, în timp ce părinţii săi lucrau pământul. El a fost căutat toată ziua de duminică, de zeci de de poliţişti, jandarmi, poliţişti de frontieră, cu câini special antrenaţi, dar fără rezultat. Duminică la prânz a fost trimis în misiune specială şi un elicopter al Ministerului Internelor şi Reformei Administrative, care a survolat toată zona, fără să se reuşească însă depistarea copilului.

Anchetatorii spun că există posibilitatea ca micuţul să se fi pierdut printre culturile existente pe terenurile agricole din zonă şi, fiind mic de înălţime, să treacă nevăzut printr-un lan de rapiţă. De asemenea, ei cred că acesta ar fi putut fi atacat de un animal sălbatic, după ce localnicii au observat în ultima perioada apariţia în zonă a mai multor şacali, care probabil au venit din Bulgaria, ţară aflată la câţiva kilometri de comuna Cerchezu.

Copilul are o înălţime de 60 - 70 de centimetri, constituţie astenică, ten măsliniu, faţă ovală, păr negru, tuns scurt, ochi căprui, fără semne particulare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici