Constanţa: O femeie a încercat să se sinucidă aruncându-se în mare (Video)

O femeie în vârstă de 39 de ani, din Bucureşti, a încercat, luni seară, să se sinucidă şi s-a aruncat în mare, în zona plajei Modern din Constanţa, ea fiind salvată de doi tineri care ieşiseră la plimbare.

162 afișări
Imaginea articolului Constanţa: O femeie a încercat să se sinucidă aruncându-se în mare (Video)

Constanţa: O femeie a încercat să se sinucidă aruncându-se în mare (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit cadrelor medicale, femeia ar fi înghiţit mai multe pastile, după care a intrat în mare încercând să se înece.

La scurt timp ea a ieşit însă singură la mal, unde s-a prăbuşit pe nisip, în şoc hipotermic.

Pe plajă se aflau la acel moment doi tineri care ieşiseră la plimbare şi care au văzut tot ce s-a întâmplat. Ei au chemat imediat ambulanţa, iar medicii i-au salvat viaţa femeii.

Doctorii de pe ambulanţă au găsit, într-unul din buzunarele hainei cu care era îmbrăcată femeia, un flacon gol de somnifere.

Femeia a povestit că a vrut să se sinucidă în urma unei deziluzii în dragoste şi că nu este la prima tentativă de acest fel, ea încercând să-şi ia viaţa şi în urmă cu trei zile, în Bucureşti.

Ea a spus că a venit special la Constanţa ca să se omoare şi, înainte să intre în mare, a înghiţit 20 de tablete de somnifere.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, dr. Florian Stoian, a precizat că femeia are un sindrom anxios depresiv.

După ce şi-a petrecut noaptea în Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, ea urmează să fie supusă, marţi, unui control de specialitate la Spitalul de Neuropsihiatrie de la Palazu Mare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici