Constanţa: Porturile maritime, închise timp de câteva ore din cauza ceţii

Activitatea în porturile maritime a fost oprită, în noaptea de duminică spre luni, timp de mai multe ore, din cauza ceţii, a anunţat conducerea Căpitănei Zonale Constanţa.

12 afișări
Imaginea articolului Constanţa: Porturile maritime, închise timp de câteva ore din cauza ceţii

Constanţa: Porturile maritime, închise timp de câteva ore din cauza ceţii (Imagine: Mediafax Foto)

Directorul Căpităniei Zonale Constanţa, Alexandru Mezei, a declarat că de la ora 01.45, au fost suspendate manevrele în porturile Constanţa Sud, maritim şi fluvial, şi Constanţa Nord, din cauza vizibilităţii reduse, care era sub o jumătate de milă marină.

De asemenea, tot din acelaşi motiv, începând cu ora 02.10 a fost blocat traficul pe Canalul Dunăre - Marea Neagră prin ecluza de la Agigea şi a fost suspendată activitatea în Portul Midia.

Manevrele portuare au fost reluate la ora 04.30, în porturile Constanţa Nord şi Constanţa Sud, maritim şi fluvial şi traficul de barje prin ecluza de la Agigea, iar începînd cu ora 05.15 au fost reluate manevrele şi în portul Midia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici