Constanţa rămâne în carantină de Sărbători

  • Carantina a fost prelungită în Constanţa pentru încă 14 zile, astfel că locuitorii oraşului vor petrece şi Crăciunul, şi Anul Nou, cu restricţii.
  • Decizia intră în vigoare vineri, la ora 20.00.
3894 afișări
Imaginea articolului Constanţa rămâne în carantină de Sărbători

Constanţa rămâne, de Crăciun şi Anul Nou, în carantină

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Constanţa a prelungit, pentru încă 14 zile, carantina în oraşul Constanţa.

Noua măsură intră în vigoare vineri, la ora 20.00.

Toate restricţiile în privinţa deplasării sau organizării de eveniment rămân în vigoare, iar masca purtată astfel încât să acopere nasul şi gura rămâne obligatorie pentru toate persoanele care au împlinit 5 ani.

Măsura de carantinare a fost solicitată de Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Constanţa şi avizată de INSP.

Constanţa este în carantină din data de 20 noiembrie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici