Dominic Fritz a intrat în izolare

  • Primarul Timişoarei, Dominic Fritz, a intrat în izolare, după ce doi colaboratori ai săi au fost depistaţi cu Covid.
  • Primul test făcut de primar a fost negativ, însă urmează să îl repete la sfârşitul săptămânii
  • Fritz: „Întâlnirile pe care le-am programat pentru această săptămână vor avea loc pe zoom”
  • Fritz a mai fost în izolare la începutul lunii octombrie
1083 afișări
Imaginea articolului Dominic Fritz a intrat în izolare

Dominic Fritz a intrat în izolare

„Zilele următoare voi lucra de acasă pentru că doi dintre colegii mei au fost confirmaţi cu Covid-19. Este vorba despre secretarul Primăriei Caius Şuli şi viceprimarul Ruben Laţcău. Am făcut şi eu testul ieri, este negativ. Nu ştim deocamdată să existe vreo legătură între cele două cazuri”, a anunţat Dominic Fritz.

Acesta a stabilit în Primărie, imediat după ce a preluat mandatul, un program de lucru decalat care să evite aglomerarea din birouri, dar şi purtarea măştii.

„Ieri, spaţiile pe palierul conducerii, de la etajul 1, au fost dezinfectate, iar angajaţii de pe acest palier vor fi testaţi. Eu voi repeta testul la sfârşitul săptămânii ca să fim toţi în siguranţă. Întâlnirile pe care le-am programat pentru această săptămână vor avea loc pe zoom, iar dosarele le voi primi la semnat, în continuare, pentru ca activitatea Primăriei să nu fie perturbată.

Ştiu că se apropie Crăciunul şi am vrea, pentru un timp, să uităm de toate grijile anului acesta. Dar, din păcate, tocmai pentru că se apropie Crăciunul, trebuie să fim mai atenţi. Să purtăm masca, să păstrăm distanţa, să evităm întâlnirile nenecesare, ca să fim bine de sărbători”, adaugă Fritz.

Primarul ales al Timişoarei, Dominic Fritz, a anunţat, miercuri dimineaţa, că a decis să se autoizoleze, după ce luni s-a întâlnit cu o persoană care a fost ulterior confirmată cu COVID-19. Rezultatul a fost negativ dar a rămas în izolare până la primirea celui de-al doilea rezultat.

Fritz a mai fost în izolare la începutul lunii octombrie, însă nu contractase boala. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici