Aplicaţia Coronaforms. Din 15 decembrie, deciziile de carantinare/izolare vor fi emise direct în aplicaţie, în Bucureşti

Deciziile de carantinare sau de izolare vor fi emise, începând din 15 decembrie, direct din aplicaţia Coronaforms, după întocmirea anchetei epidemiologice, anunţă Direcţia de Sănătate Publică Bucureşti.

13400 afișări
Imaginea articolului Aplicaţia Coronaforms. Din 15 decembrie, deciziile de carantinare/izolare vor fi emise direct în aplicaţie, în Bucureşti

Aplicaţia Coronaforms. Din 15 decembrie, deciziile de carantinare/izolare vor fi emise direct în aplicaţie, în Capitală

Conform DSP Bucureşti, din 15 decembrie pentru emiterea deciziilor de carantinare/izolare nu mai este necesară încărcarea documentelor în platforma DSPMB www.decizii.dspb.ro, aceasta devenind nefuncţională.

Deciziile de caratinare/izolare vor fi emise direct din aplicaţia CORONAFORMS, după întocmirea anchetei epidemiologice de către personalul DSPMB. Deciziile emise în acest fel se vor comunica persoanelor pe adresele de email indicate în cadrul anchetei epidemiologice, precizează Direcţia de Sănătate Publică Bucureşti.

DSP Bucureşti solicită ca după data de 15 decembrie să nu mai fie trimise solicitări de emitere a deciziilor de carantină şi izolare la adresele de e-mail ale DSPMB, întrucât acestea "nu vor fi luate în considerare".

În ce constă aplicaţia Coronaforms. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici