Constanţa: Sute de kilograme de oase de animale, aruncate pe un câmp

Aproximativ 200 de kilograme de oase de animale au fost descoperite pe un câmp aflat în zona unui magazin tip cash&carry din judeţul Constanţa, lângă un drum tehnologic al Canalului Dunăre - Marea Neagră, iar Poliţia a deschis o anchetă în acest caz.

21 afișări

Resturile au fost găsite de localnici din Agigea, miercuri, lângă un drum tehnologic al Canalului Dunăre - Marea Neagră.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Direcţiei Poliţiei Transporturi Constanţa, subcomisarul Cerasela Miron, oasele provin din tranşarea carcaselor de vite şi porci şi au fost depozitate fără autorizaţie pe un teren agricol din apropierea magazinului.

Cele aproximativ 200 de kilograme de oase, care au fost împrăştiate de câinii fără stăpân, au fost strânse de angajaţi ai CN "Administraţia Canalelor Navigabile” SA Constanţa, proprietarul terenului, şi predate Direcţiei Sanitar-Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Constanţa, pentru incinerare.

Poliţiştii au deschis o anchetă pentru identificarea şi tragerea la răspundere a persoanelor care se fac vinovate de aruncarea oaselor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici