Constanţa: Un muncitor a murit după ce a căzut de la etajul al nouălea al unui bloc în construcţie

Un muncitor a murit, joi dimineaţă, după ce a căzut de la etajul al nouălea al unui bloc în construcţie din cartierul de locuinţe construite de Primăria Constanţa în zona Baba Novac din municipiu.

157 afișări
Imaginea articolului Constanţa: Un muncitor a murit după ce a căzut de la etajul al nouălea al unui bloc în construcţie

Constanţa: Un muncitor a murit după ce a căzut de la etajul al nouălea al unui bloc în construcţie (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/AFP))

Potrivit poliţiştilor constănţeni, din primele informaţii se pare că bărbatul, în vârstă de 38 de ani, lucra la cofrarea unui balcon situat la etajul al nouălea al unui bloc aflat în construcţie, iar la un moment dat s-a dezechilibreat şi a căzut

La faţa locului a ajuns o ambulanţă chemată de colegii muncitorului, dar cadrele medicale nu au putut decât să constate decesul bărbatului.

O echipă formată din poliţişti şi reprezentanţi ai Inspectoratului Teritorial de Muncă din Constanţa, coordonată de un procuror, a deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs tragedia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici