Constanţa: Un taximetrist a sărit din maşină după ce pasagerul a scos un cuţit

Un taximetrist constănţean a sărit din maşină şi a scăpat cu fuga după ce a observat că pasagerul pe care îl transporta într-o localitate de lângă oraşul Constanţa scosese un cuţit.

185 afișări
Imaginea articolului Constanţa: Un taximetrist a sărit din maşină după ce pasagerul a scos un cuţit

Constanţa: Un taximetrist a sărit din maşină după ce pasagerul a scos un cuţit (Imagine: Razvan Chirita/Arhiva Mediafax foto)

Potrivit poliţiştilor constănţeni, luni seară, în jurul orei 22.00, taximetristul a preluat un bărbat din staţia de taxi aflată în zona Podului Butelii din municipiul Constanţa pentru a-l transporta în localitatea Valu lui Traian, contra sumei de 40 de lei.

La un moment dat, când erau aproape de destinaţie, bărbatul a scos un cuţit, dar a fost văzut de şofer, acesta reuşind să oprească autoturismul şi să sară din maşină înainte ca pasagerul său să apuce să reacţioneze. El a început să-l alerge pe şofer, dar nereuşind să-l prindă şi-a vărsat nervii spărgând toate geamurile taximetrului.

Taximetristul a sunat imediat la 112, iar poliţiştii rurali au ajuns în scurt timp la locul faptei, reuşind să-l găsească în apropiere şi pe atacator, un bărbat în vârstă de 29 de ani, din Valu lui Traian, care era beat. Acesta aruncase cuţitul cu care îl ameninţase pe taximetrist şi plecase pe jos de la locul faptei.

Pe numele atacatorului a fost întocmit un dosar de cercetare penală, pentru distrugere, ameninţare şi port ilegal de armă albă, acesta fiind cercetat în stare de libertate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici