Construcţii ilegale şi maşini pe plajă. Amenzi de peste 600.000 de lei

  • Inspectorii de la Apele Române Dobrogea-Litoral (ARDL) au aplicat în ultimele două săptămâni amenzi de peste 600.000 de lei pe plajele dintre Năvodari şi Vama Veche.
  • Au fost sancţionaţi atât operatorii de plaje, cât şi turiştii.
429 afișări
Imaginea articolului Construcţii ilegale şi maşini pe plajă. Amenzi de peste 600.000 de lei

Construcţii ilegale şi maşini pe plajă. Amenzi de peste 600.000 de lei în Năvodari şi Vama Veche

De la începutul anului, inspectorii de la Apele Romane Dobrogea-Litoral au făcut 772 de controale şi au aplicat amenzi în valoare de 632.000 de lei. De asemenea, inspectorii au impus 1.293 de măsuri pentru remedierea deficienţelor constatate. Numai în ultimele două săptămâni au fost făcute 277 de controale şi s-au dat amenzi de 471.000 de lei.
 
Au fost sancţionaţi atât operatorii de plaje, cât şi turiştii.
 
Au fost date amenzi pentru construcţii ilegale pe plajă, circulaţia cu maşinile pe plajă, nerespectarea distanţei de 5 metri între linia ţărmului şi şezlonguri, nerespectarea numărului minim de recipiente pentru colectarea gunoiului pe sectoarele de plajă închiriate, amplasarea de beach-baruri în locuri nereglementate contractual şi extinderea nepermisă a beach-barurilor.
 
Inspectorii ARDL anunţă că vor monitoriza atent toate operaţiunile derulate pe plajă pe toată perioada sezonului estival. 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici