Consultaţiile medicale online, o salvare pentru pacienţii cu dureri

  • Consultaţiile online au fost şansa la viaţă a bolnavilor, în epidemie.
  • Un fizioterapeut a descoperit diagnostice grave, cu ajutorul consultaţiilor online.
  • Sportul acasă a fost principala cauză a accidentărilor, în epidemie.
228 afișări

Iulia Drăgoi este un fizioterapeut care nu şi-a abandonat pacienţii şi a continuat să îi consulte online, chiar şi atunci când cabinetele au fost închise. Pentru mulţi dintre cei pe care i-a diagnosticat, consultaţiile au fost o şansă la viaţă.

Pe lângă cazurile grave pe care le-a putut identifica, medicul fizioterapeut s-a ocupat şi de cei care au suplinit plimbările lungi sau mersul la sala de sport cu exerciţii făcute acasă. 

 ,,Am reuşit să diagnosticăm la timp afecţiuni chiar severe unele care necesită chirurgie în urgenţă.În contextul unui istoric de cancer, spre exemplu, putem pe un os patologic descoperi o fractură care cu uşurinţă se poate produce pe un os deja bolnav. Cazuistica accidentărilor celor mai comune în această perioadă a fost accidentul sportiv casnic, prin auto-antrenament fără supravegherea unui specialist, a unui antrenor”, spune fizioterapeutul Iulia Drăgoi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici