Consulul României la Milano: Sunt uimit, nu comentez

Consulul general al României la Milano, Tiberiu Dinu, s-a declarat uimit, joi, de informaţiile apărute în presă legate de faptul că ar fi solicitat fostului şef al DGIPI, Cornel Şerban, listingul convorbirilor telefonice ale unui politician, precizând că nu are de făcut comentarii.

65 afișări
Imaginea articolului Consulul României la Milano: Sunt uimit, nu comentez

Consulul României la Milano: Sunt uimit, nu comentez

"Nu am nicio poziţie, nu am de făcut niciun comentariu", a spus consulul general, contactat de MEDIAFAX.

Acesta a lăsat să se înţeleagă, răspunzând unei întrebări, că dacă va fi solicitat, e dispus să-şi clarifice situaţia, dar nu cu presa.

"Repet, nu am niciun comentariu (pentru presă - n.r.) la câte văd ... mă uimeşte", a spus consulul general.

Fostul şef al DGIPI, Cornel Şerban, i-a dat consulului României la Milano, Tiberiu Dinu, listingurile telefonice ale unui politician român, în legătură cu această informaţie fiind audiaţi, miercuri, doi angajaţi de la DGIPI, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse judiciare.

Aceste listinguri conţineau datele tehnice şi numerele de telefon ale interlocutorilor politicianului respectiv.

Consulul României la Milano, Tiberiu Dinu, a fost, în perioada 1985-2002, ofiţer în Ministerul de Interne, după care a intrat în diplomaţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici