"Consumă apa în mod mai inteligent cu Manole, maniacul cu apa" - VIDEO lansat de Comisia Europeană

Comisia Europeană a lansat un videoclip în cadrul campaniei "Generation awake!", care atrage atenţia consumatorilor asupra utilizării eficiente a resurselor. În videoclip apare Manole, maniacul cu apa, o găleată nevricoasă care abordează tema utilizării excesive a apei.

245 afișări
Imaginea articolului "Consumă apa în mod mai inteligent cu Manole, maniacul cu apa" - VIDEO lansat de Comisia Europeană

"Consumă apa în mod mai inteligent cu Manole, maniacul cu apa" - VIDEO lansat de Comisia Europeană

Prin campania Generation awake!, Comisia Europeană îşi propune să sensibilizeze publicul cu privire la consecinţele ecologice, economice, sociale şi pe plan personal pe care le are utilizarea nesustenabilă a resurselor, informează site-ul ec.europa.eu.

În noul videoclip lansat în cadrul campaniei, maniacul Manole, o găleată plină cu apă, încearcă să îi explice psihologului său problema pe care o are cu persoanele care folosesc apa în mod excesiv şi iresponsabil.

Când terapeutul varsă un pahar cu apă, Manole se repede ca un maniac la apa vărsată, o adună cu buretele şi o stoarce în găleată.

Videoclipul campaniei a fost vizionat de peste 1 milion de persoane, iar pagina de Facebook (https://www.facebook.com/GenerationAwake) a atras aproape 13.000 de fani.

Campania "Generation awake!" a fost concepută special pentru persoanele tinere din mediul urban şi familiile tinere din întreaga Uniune Europeană, nu numai pentru a-i sensibiliza cu privire la importanţa utilizării eficiente a resurselor, ci şi pentru a-i încuraja să-şi schimbe obiceiurile.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici