Conţinutul Contractului Colectiv de Muncă la nivel de ramură sanitară, revizuit

Conducerea Ministerului Sănătăţii şi reprezentanţii organizaţiilor sindicale şi patronale au hotărât să revizuiască, în două săptămâni, conţinutul regulamentului de acordare a sporurilor la salariile de bază pentru personalul din sistemul sanitar.

673 afișări
Imaginea articolului Conţinutul Contractului Colectiv de Muncă la nivel de ramură sanitară, revizuit

Conţinutul Contractului Colectiv de Muncă la nivel de ramură sanitară, revizuit

Conducerea Ministerului Sănătăţii Publice (MSP) şi reprezentanţii organizaţiilor sindicale şi patronale au finalizat, joi, negocierile asupra conţinutului Contractului Colectiv de Muncă la nivel de ramură sanitară, acesta fiind pregătit pentru semnare.

În cadrul discuţiilor, părţile au convenit ca, în termen de două săptămâni, să revizuiască conţinutul Regulamentului de acordare a sporurilor la salariile de bază pentru personalul din sistemul sanitar, ca urmare a negocierilor Contractului Colectiv de Muncă, astfel încât, până la data de 15 august acesta să fie publicat în Monitorul Oficial. În termen de o săptămână de la publicarea regulamentului va fi semnat Contractul Colectiv de Muncă la nivel de ramură sanitară, potrivit unui comunicat publicat, vineri, pe site-ul Ministerului Sănătăţii.

Reprezentanţii Ministerului Sănătăţii şi cei sindicatelor şi patronatelor au mai convenit ca, în perioada următoare, să verifice coerenţa şi modul de redactare a Contractului Colectiv de Muncă, astfel încât, la semnare, documentul să fie conform cu legislaţia în vigoare şi cele convenite la negocieri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici