Contract de 12 milioane euro pentru amenajarea unui parc de agrement în Botoşani

Primăria Botoşani a atribuit un contract de 52,19 milioane lei (12 milioane euro) fără TVA, pentru amenajarea unui parc de agrement pe o suprafaţă de aproape 50 de hectare.

461 afișări
Imaginea articolului Contract de 12 milioane euro pentru amenajarea unui parc de agrement în Botoşani

Contract de 12 milioane euro pentru amenajarea unui parc de agrement în Botoşani (Imagine: Lucian Muntean/ Arhiva Mediafax Foto)

Lucrările au fost adjudecate la finele lunii februarie de compania Electro-Alfa Internaţional din Botoşani, deţinută de omul de afaceri Gheorghe Ciubotaru, printr-o licitaţie deschisă, potrivit unui anunţ al primăriei.

Proiectul vizează amenajarea pe o suprafaţă de 48,38 hectare a Parcului Regional de Agrement Turistic şi Sportiv Cornişa, precum şi echiparea necesară funcţionării acestuia.

Obiectivele investiţiei includ, printre altele, o piscină acoperită şi vestiare plajă, bazine exterioare de agrement, patinoar artificial şi de agrement, terenuri de sport şi vestiare, heleşteu, râu artificial şi locuri de joacă pentru copii.

Contractul, estimat iniţial la 63,7 milioane lei fără TVA, este finanţat prin Programul Operaţional Regional (POR). Finanţarea va fi acoperită în proporţii egale din bani de la bugetul local şi fonduri europene.

Durata de execuţie a lucrărilor este de doi ani, data de începere fiind condiţionată de obţinerea finanţării din partea Ministerului Dezvoltării, care gestionează POR, potrivit unui comunicat Electroalfa.

Electro-Alfa cuprinde zece divizii, trei fabrici şi a înregistrat în 2012 o cifră de afaceri de 37 milioane euro, conform datelor publicate pe pagina proprie de internet.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici